Anders Damgaard Swartz

BasAnders

Arbejde når man er til fødselsdag
Lørdag d. 17. december 2011
Man skal tydeligvis ikke føle sig sikker på ikke at blive sat til at arbejde, bare fordi man er til familie fødselsdag. En af gæsterne havde givet en fødselaren en ny skrivebordslampe, og den skulle selvfølgelig sættes op med det samme.


Spillejob med Carson's Inn
Lørdag d. 3. december 2011
Endnu engang en rigtig fed oplevelse at være på spillejob med Carson's Inn.


Det her er hygge…
Onsdag d. 16. november 2011
Der er ikke rigtig noget mere hyggeligt, end at have ild i brændeovnen.


En fest med noget godt at drikke
Mandag d. 31. oktober 2011
Det er nu engang meget svært at sige nej tak til en god cognac.


Hjælp i sommerhuset
Mandag d. 24. oktober 2011
Det er nu engang nemmest når man har noget godt værktøj at arbejde med. Vi skulle have taget en indmuret skorsten ned i et sommerhus. Skal vi ikke bare sige det sådan, den kom ned.


Udvidelse af indkørsel.
Fredag d. 19. august 2011
Hvor var det lige at bil nr. 2 skulle holde og man skulle jo nødig komme til at kede sig, så jeg gik i gang med at udvide indkørselen.


Der er vist sand nok!!!
Onsdag d. 17. august 2011
Så er der kommet sand til den ekstra indkørsel, som lige skulle laves til Rie’s bil. Damn, hvor der kom meget sand, vist også alt for meget. Det er hvad der er tilbage, ups ups ups (det var ikke mig, som havde bestilt det).


Tour de france på arbejdet
Torsdag d. 14. juli 2011
Hvad gør man når der er Tour De France, og nogle på arbejdet gerne vil se det. jojo en bærbar computer, en skærm indefra et kontor og et kabel så det kan komme udover stereoanlægget. Mægtig idé.


Toto koncert
Søndag d. 10. juli 2011
Så fik jeg endnu engang muligheden for at komme til en Toto koncert. Også denne gang var det en alt for fed oplevelse. De drenge spiller bare alt alt alt for fedt.


Bon Jovi koncert i Horsens
Søndag d. 19. juni 2011
Det var så første gang at jeg var til Bon Jovi koncert, men det var godt nok en stor oplevelse. Dog var Jon Bon Jovi kommet til skade nogle dage før, under de omstændigheder gjorde han det utrolig godt.


Første rose fra haven
Torsdag d. 16. juni 2011
Første forår / sommer i et nyt hus, damn det er spændende at se hvad der kommer frem. Her er der lige et billede af en lille Rose, som er fundet ude i haven. Der kommer sikkert mange flere spændende ting frem.


Nu med lys i haven
Lørdag d. 11. juni 2011
Så er der kommet noget lys i haven.


Træfældning ved mormor
Onsdag d. 20. april 2011
Så skulle der lige fældes et ”lille” træ oppe ved mormor. Det var jo et dejligt lille hyggeligt projekt, som vi lige kunne færdiggøre inden der var påskemiddag.
Jojo, jeg skulle selvfølgelig nok lige tage træet med hjem :-)


Spillejob med Roulet
Lørdag d. 5. februar 2011
Var med Roulet på job som percussionist i Rønne hallen på Bornholm. Det var første gang jeg prøvede at bruge 49timer på, at komme til at spille i 3x45minutter. En rigtig god og hyggelig tur.


Lege med Lego på skolen
Tirsdag d. 18. januar 2011
I forbindelse med et skoleophold omkring Robotteknik, fik vi en lille opgave omhandlende Lego. Så vi brugte det meste af dagen på at bygge og programmere, sjovt med sådan en dag.


Termografiskbillede
Tirsdag d. 11. januar 2011
Tjaa sådan ser jeg ud, når der bliver taget et termografibillede.


Anders Damgaard Swartz - 2777 9460